Edició: 2361, dimarts 30 juny 2015 a les 12:26h hi han 17091 notícies publicadesPortada | Opinió

Opinió

Estranger

De vegades un individu, per a sentir-se estranger, no cal que isca de casa, només cal que passe una estona entre els seus propis familiars. No sé quins són els factors socials, culturals o econòmics que fan que uns membres d’una mateixa nissaga, que viuen en el mateix municipi, siguen totalment indiferents a mantindre la llengua que els llegaren els avis, mentre que altres hi hagen renunciat i uns tercers, on em trobaria jo mateix, s’encaparren en mantindre-la i dignificar-la tot projectant-la en la mesura de les seues possibilitats cap al futur.

Llegiu-ne més...
 

El conte del diumenge: Què voleu? (Pura Peris)

El conte del diumenge: Què voleu? (Pura Peris)

Fa una setmana que Helena i jo no tenim un moment d’intimitat i em trobe un poc nerviós. L’última nit que vam passar junts, estava molt preocupada i no va dormir gens bé.

Llegiu-ne més...

El paro juvenil y el salario mínimo (Ximo Estal, CCOO)

El otro día, viendo las noticias, me quedé “con una cara de tonto” al oír las declaraciones que un representante del Círculo de Empresarios decía o comentaba como posible solución para paliar el paro juvenil.

Llegiu-ne més...

Soluciones para la plaza de la Concordia (Juan Guillén, concejal de Iniciativa Porteña)

Desde hace ya unos meses la plaza de la Concordia, en el paseo marítimo, está vallada porque la estructura de su umbráculo amenaza ruina.  Una plaza que servía todos los veranos para acoger algún evento que otro que dinamizara la oferta turística. Una plaza que acogía un parte del parque infantil que también servía para aumentar los servicios en esta parte del Puerto. Y una plaza que hacía las veces de entrada principal hacia la playa. Pasan los días, con el verano encima y todo parece que la  la solución todavía está  lejos.

Llegiu-ne més...

Cançons i Romanços. Història d'una doble traició (Ximo Pons, Compromís per Canet)

Una coneguda cançó deia "tropecé de nuevo con la misma piedra", i això és el que ha tornat ha passar a l'Ajuntament de Canet. De nou un regidor del PSOE li atorga el poder al PP. Per activa amb el cas del trànsfuga Mingarro, o per passiva, amb el "Pilatos" Peris, que amb un llavatori de mans ha impedit l'opció de progrés que necessitava el poble per desterrar la fosca etapa de la dreta que afavoreix els seus sense rubors i no mira per la realitat social de les persones.

Llegiu-ne més...
Pàgina 2 de 341