Edició: 2112, divendres 24 octubre 2014 a les 12:39h hi han 15445 notícies publicadesPortada | Opinió

Opinió

Suerte Alfredo (Cristina Plumed, presidenta Asecam)

Cristina Plumed, presidenta de ASECAM, en su nombre y en el de la asociación, desea mucha suerte en el nuevo camino profesional emprendido a Alfredo Castelló, el hasta ayer Alcalde de Sagunto, tras una lógica y comprensible renuncia para atender los nuevos compromisos adquiridos.

Llegiu-ne més...
 

Estilos de vida (Josep Gumbau)

Estilos de vida (Josep Gumbau)

Hay muchos tipos de  vidas. Casi tantos como personas. Cada cual se dedica (o así debería ser) a vivir la suya, pues resulta cuanto menos complicado ponerse a vivir otra  vida que no sea la nuestra. Cosa de locos sería, aunque lamentablemente sabemos que ocurre muy a menudo.

Llegiu-ne més...

El mercado de la playa debe ser fijo (Juan Carlos Requena, concejal PSPV Sagunto)

En abril de este año aprobamos una moción en el Pleno desde los grupos políticos, a propuesta de nuestro Grupo Municipal, para que se modifique la ordenanza de mercados en la cual el mercado de la Playa se denomine fijo y no estacional, evitando así las desesperantes y insufribles negociaciones que, al llegar la época estival, se generan en torno a las actividades que se realizan en el paseo marítimo.

Llegiu-ne més...

Entre lletres i vins

Divendres per la nit vaig tindre la sort de ser coprotagonista d’una de les activitats literàries més sibarites que es fan darrerament a la comarca de l’Horta de València, Entre lletres i vins, que un divendres de cada mes té lloc al restaurant La Matandeta situat a la carretera d’Alfafar al Saler al bell mig de les marjals.

Llegiu-ne més...

Confessions d'un escriptor: Marc Granell

Confessions d'un escriptor: Marc Granell

Avui entrevistem Marc Granell, que va fer estudis de filosofia i filologia i treballa com a traductor de valencià. Marc és un lletraferit de referència al País Valencià. Poeta i traductor, va col•laborar en la fundació d’un dels primers grups organitzats d'escriptors valencians de la democràcia al voltant, primer, l’any 1973 de la revista “Múrica”, i més envavant, el 1978, de la revista "Cairell" i, des dels temps de la universitat, ha sabut barrejar la seua professió amb la creació literària i la difusió cultural mitjançant la col•laboració en diverses revistes literàries al llarg de més de quaranta anys de carrera.

Darrera actualització ( diumenge, 19 d'octubre de 2014 20:14 )

Llegiu-ne més...
Pàgina 2 de 288