Edició: 2269, dimarts 31 març 2015 a les 10:11h hi han 16525 notícies publicadesPortada | Opinió

Opinió

Al voltant de la creixcuda del Palància (Quico Fernández, portaveu de Compromís per Sagunt)

En primer lloc volem lamentar els danys causats ahir a diversos vehicles estacionats ahir al llit del riu Palància, al mateix temps que celebrem que no hi haja hagut desgràcies personals més greus.

Llegiu-ne més...
 

Les pluges i el Palància (Vicent Noguera, president d’Esquerra Republicana-Sagunt)

Amb les pluges del darrers dies s’ha vist que el Palància ha augmentat  el seu cabdal, com anys passats, però contràriament aquesta vegada ha arrossegat vehicles estacionats al llit del riu. No podem entendre com no s’ha fet l’avís pertinent perquè tots els propietaris dels vehicles pogueren llevar els cotxes, ni com no s’ha fet ús del servei de grua per desplaçar-los a un lloc segur.

Llegiu-ne més...

La universitat front a Wert (Ximo Estal, CCOO Camp de Morvedre)

La universitat vol  frenar la reforma encoberta de Wert. Sindicats i estudiants planten cara de manera comuna contra el model per a elits del PP i rebutgen les mesures que pretenen convertir les universitats en empreses de serveis educatius, ja que amb el 3+2 es produirà una retallada de 1.000 milions, que s'afegirà als 1.500 que han perdut les universitats entre 2010 i 2014.

Llegiu-ne més...

Baja el río Palancia (Acció Ecologista-Agró, Comisiones Obreras Camp de Morvedre y Alt Palància, AAVV La Victoria y AAVV Ciutat Vella)

Ha bajado el río Palancia por las lluvias habidas en la parte alta de la cuenca a pesar de que las lluvias en Sagunto (Camp de Morvedre, Valencia) no han sido especialmente intensas. El río afortunadamente no se ha desbordado, no ha sido una inundación sino un episodio que se repite cada pocos años.
En el delta del río cinco personas han tenido que ser rescatadas en helicóptero al quedar atrapadas entre los dos brazos del río. Por fortuna no ha habido daños personales. En el núcleo histórico ha habido daños materiales una veintena de coches se han  inundado y alguno ha sido arrastrado por la corriente. Una gran grúa los ha rescatado.

Llegiu-ne més...

¿Por qué no se han tomado medidas ante la crecida del Palancia? (José Luis Chover, portavoz PSPV en el Ayuntamiento de Sagunto)

No entendemos cómo el Alcalde y su equipo de gobierno no ha tomado las medidas de emergencia oportunas y emitir los avisos que corresponden ante las abundantes lluvias y que en menos de 20 minutos llenó el cause seco del Río Palancia con una riada de lado a lado, arrastrando todo a su paso.

Llegiu-ne més...
Pàgina 2 de 323


- Programa Semana Santa Puerto Sagunto
- Programa Semana Santa Sagunto