Edició: 2589, dissabte 13 febrer 2016 a les 18:26h hi han 18144 notícies publicadesPortada | Opinió

Opinió

El conte del diumenge: Fantasmes (Tomàs Moreno)

El conte del diumenge: Fantasmes (Tomàs Moreno)

Vaig rebre una carta que no era per a mi, estava escrita a mà amb tinta de ploma i lletra perfecta, adreçada a un tal Luap Retsau. Vaig examinar-la detingudament i en realitat no en tenia cap tret especial. No duia remitent, el mata-segells era de Springfield. Sempre que arribava una carta per error m'afanyava a introduir-la a la bústia del carter. Però aquella em va interessar i encara no sé el motiu. Vaig mirar a dreta i esquerra i en veure que ningú m'observava em vaig posar dins l'ascensor. Un punt d'impaciència va fer que arribara a casa més apresa que de costum i, una vegada dins vaig tornar a mirar el sobre. Un sentiment de culpa em va travessar i la vaig deixar sobre el moble del rebedor,  ja decidiria després què faria amb ella. Vaig entrar a la meua cambra i em vaig canviar de roba i com un ressort em vaig adreçar cap a la carta i la vaig obrir.

Llegiu-ne més...
 

Sobre la reindustrialización de Sagunto (Sergio Muniesa, portavoz del PP en Sagunto)

Durante esta semana han aparecido en prensa sendas noticias relacionadas con el futuro industrial de nuestra ciudad y por la que incidimos en solicitar una junta de portavoces a la que se inviten a la representación sindical, empresarial y comercial en la que se nos informe de primera mano sobre las informaciones aparecidas en medios, sobre los Fondos Europeos de adaptación a la Globalizacion (FEAG) que ascienden a 920.000€ y que se destinarán al fondo social de BOSAL, así como de los fondos para la reindustrialización procedentes del Estado y de la GVA.

Llegiu-ne més...

El paro un grave problema (Ximo Estal, CCOO)

Los datos de Enero 2016, nos han indicado, por desgracia, la realidad : hay más paro, y lo que es peor: más parados sin prestaciones. En enero de 2016 ha vuelto a aumentar el número de personas paradas. Las “rebajas” en el empleo se han traducido en 57.247 desempleados más, que sitúan el número de personas desempleadas inscritas en los servicios públicos de empleo en 5.446.550. Aumenta el número de parados, y aumenta el número de personas paradas que no cobran prestaciones o que las que cobran son cada vez más bajas. Estas cifras, demuestran y  desmienten las políticas y propaganda triunfalista del Gobierno en funciones.

Llegiu-ne més...

Espectador impàvid

La informació que ens arriba a través de diversos canals i enllaços als ciutadans sovint és falsa, fal•laç, esbiaixada, malintencionada i interessada, la qual cosa ens hauria d’obligar a contrastar-la, una a una, ja que no ho ha fet qui l’emet, que més que professional del periodisme exercix de professional de la publicitat per a grups d’interés.

Llegiu-ne més...

El conte del diumenge: Una llum tan necessària (Mari Carmen Sáez)

El conte del diumenge: Una llum tan necessària (Mari Carmen Sáez)

Lev obri els ulls, sent una mena de sorra damunt les parpelles, una sensació de formigues que caminen entre les pestanyes negres i llargarudes com una tireta de regalíssia. Lev és una xiqueta menuda, d’aspecte fràgil, tot i que té una gran energia, però hui està una mica malalta, té febre i els ossos els nota esberladissos. Ben acotxada entre les mantes, fa l’efecte de surar al bell mig del llit. L’àvia Carme li posa la mà sobre el front, a ella li agrada molt aquesta suavitat fresca que li alleuja el neguit.

Llegiu-ne més...
Pàgina 2 de 368