Edició: 2060, dimarts 02 setembre 2014 a les 13:04h hi han 15121 notícies publicadesPortada | Opinió

Opinió

La Vall de Segó, com ara sempre? (Joan Vea Badenes, regidor d’Esquerra Republicana a Benifairó de les Valls)

El passat 26 d’agost van saltar totes les alarmes: des d’Acció Ecologista-Agró ens informaven que havien tallat un dels oms negres del Molí de Baix de Benifairó de les Valls. El dia 27 ens arribava una notícia encara pitjor: els havien tallat tots.

Llegiu-ne més...
 

Tertúlies nocturnes

A Pouet les relacions amb la gent de València ciutat havien estat sempre una mica enverinades. Així que no era estrany escoltar en boca dels del poble, quan es referien a una pròxima visita de parents o amics de la ciutat, frases com aquesta: «Gent de València, amagueu els ànecs». Si el visitant venia de la capital de l’estat, Madrid, la frase era més contundent i sovint tacava brutalment l’honorabilitat de la mare dels capitalins.

Llegiu-ne més...

El Conte del Diumenge: Hostal Voltor (Joan Castellano)

El Conte del Diumenge: Hostal Voltor (Joan Castellano)

En plena passejada per un indret paradisíac on no recordaven haver estat mai, vorejant a colp de pedal els camps d’arròs que envoltaven aquell riu cabalós i amerats de la brisa marina que anunciava la desembocadura fluvial, advertiren la imponent estructura del ja ruïnós edifici. Un solemne allotjament se’ls mirava amb absoluta decadència, cadavèric, amb el rètol en blau encara intacte sobre una façana blanca que començava a cedir a la degradació. Als laterals, cada una de les nombroses finestres es mostraven com un miratge del que foren les habitacions a través de persianes rovellades i atmosferes de runes i pols que semblaven deleroses de contar les històries dels últims clients en l’última nit de l’Hostal Voltor:

Darrera actualització ( dissabte, 23 d'agost de 2014 21:50 )

Llegiu-ne més...

El miedo a perder alcaldías provoca la reforma de la Ley Electoral (José Luis Chover, portavoz PSPV Ayuntamiento de Sagunto)

El PP ha convertido su intención de reforma de la Ley Electoral en el culebrón del verano, y parece seguir adelante aunque no tenga el apoyo de ningún otro grupo parlamentario en el Congreso de los Diputados y en estos días de agosto han lanzado una nueva ofensiva en los medios de comunicación sobre su interesada reforma.

Llegiu-ne més...

Una relació contaminada

La meua relació amb les festes majors del poble ha estat de sempre complicada. Sovint, quan arribaven, em negava un sentiment contradictori, ja que per una banda començava una setmana d’activitat constant de diversió i per una altra es tancava la porta de l’estiu i per tant de les vacances escolars.
Els mesos de setembre i octubre en el meu petit país mediterrani són un temps en què l’oratge pot donar tant una sorpresa com una altra. L’aparició de la gota freda, de fet, omplia en més d’una ocasió els carrers i places de bassals deslluint d’allò més la festa. A mi, la veritat siga dita, és que això m’importava poc de jove. La festa per a mi només era l’excusa per a eixir amb els amics i estar solt pel poble fins a altes hores de la matinada.

Llegiu-ne més...
Pàgina 2 de 277