Edició: 2240, dissabte 28 febrer 2015 a les 16:58h hi han 16302 notícies publicadesPortada | Opinió

Opinió

Bous al carrer? Manifestació? (Sergi Durbà)

El tema em resulta inquietant i, a dir veritat, també em provoca una miqueta de perplexitat i incomprensió. I és que després de pegar-li moltes voltes i de llegir alguna notícia relacionada, encara em pregunte què collons feien vora 10.000 persones en una manifestació en defensa dels bous al carrer? Què? Convidaven a berenar? Repartien samarretes? Hi havia rifa? No, res de tot això.

Llegiu-ne més...
 

El Conte del diumenge: Un estrany (Nicolau Colomar)

El Conte del diumenge: Un estrany (Nicolau Colomar)

En record de WITOLD PILECKI

Llegiu-ne més...

Una Gerència pública i per al poble (Quico Fernández, Compromís per Sagunt)

Si finalment el TSJ accepta l’acord que sembla que han signat l’Ajuntament i Arcelor-Mittal, es podrà evitar un dels despropòsits més importants de la història de la nostra ciutat. I no és que l’acord siga per a llançar coets, però després que el Tribunal Suprem desestimara el passat desembre el recurs de casació, el destí de la Gerència estava absolutament en l’aire, a més de les importants inversions realitzades en els últims anys en diferents fases, que superen de llarg els quatre milions d’euros.

Llegiu-ne més...

La Generalitat debe pagar el cheque vivienda (Natalia Antonino, concejal del PSPV en el Ayuntamiento de Sagunto)

Este jueves tuvimos noticia de una tomadura de pelo más, a  cara descubierta y con toda impunidad  de que el Presidente de la Generalitat Alberto Fabra “pide disculpas por los impagos a las ayudas a la Vivienda” y se compromete a abonarlas antes del 2016. Es inadmisible que desde hace más de 8 años la Generalitat nos viene justificando de distintas formas el no cumplimiento del pago a la deuda de nuestros vecinos. Ahora nos cuenta el cuento que se debe a la caída de los ingresos de la administración desde el 2007. Esto es descaro, es injusto y por injusto inaceptable.

Llegiu-ne més...

Evolución de los presupuestos de las universidades públicas (Ximo Estal, CCOO Camp de Morvedre)

Las universidades pierden más de 1.500 millones euros de financiación en los últimos cuatro años.

Llegiu-ne més...
Pàgina 2 de 316