Edició: 2073, dilluns 15 setembre 2014 a les 21:03h hi han 15184 notícies publicadesPortada | Opinió

Opinió

Davant d’Alberto Manostijeras

La setmana passada, concretament el 4 de setembre, va estar en el meu poble el Molt Honorable President de la Generalitat Valenciana. La seua visita responia a la invitació que prèviament l’alcaldessa li havia fet per tal que assistira al tradicional sopar solidari de les festes populars i patronals. No res de l’altre món. A l’actual equip de govern li agrada passejar pels carrers del poble i els camins del terme municipal amb els alts càrrecs de l’administració provincial i autonòmica valenciana, i fer-se amb ells bona cosa de fotografies. Supose que és per una simple qüestió d’imatge, que tant preocupa i reverencia la classe política en general.

Llegiu-ne més...
 

El Conte del Diumenge: Balada d'amor (Maria Carme Arnau)

El Conte del Diumenge: Balada d'amor (Maria Carme Arnau)

Tot estava decidit, fins i tot l’església on volien casar-se. Era una ermita on es podia escoltar el soroll del vent, el balanceig de les herbes i les flors silvestres. Fins i tot, l’aigua de les fonts quan baixava per la muntanya. El breu cant dels ocells a la vesprada i el batec de les ales que interromp el buit. En el convit, Roser tocaria el piano. Per aquell esdeveniment es passava hores assajant les partitures que li desplegaven un món tranquil i assossegat. Als veïns els agradava escoltar-la i després li feien comentaris.

Darrera actualització ( diumenge, 7 de setembre de 2014 15:59 )

Llegiu-ne més...

Un nuevo plan de empleo para ayudar a los desempleados (Ximo Estal, CCOO Camp de Morvedre)

Se acaba el verano y otra vez el ciclo estacional de la economía española demuestra que no se ha producido el cambio estructural del que habla el Gobierno
En agosto sube el paro y baja la ocupación, lo que demuestra la fragilidad de la recuperación y la enorme dependencia de la economía española de las actividades turísticas, estacionales y de temporada. A pesar de los discursos triunfalistas del Gobierno, la realidad demuestra que no hay un cambio estructural de la economía y del empleo sino los efectos coyunturales que caracterizan la estructura productiva del país.

Llegiu-ne més...

L’educació i el treball han de ser respectuosos amb la salut (Ximo Estal, CCOO Camp de Morvedre)

Davant aquesta situació de males condicions laborals i per a la pràctica educativa, CCOO del Camp de Morvedre recomana que es prenga la temperatura de les aules cada hora.

Davant l’allau de queixes sobre l’excesiva temperatura a les aules, el Sindicato Intercomarcal d´Ensenyament de CCOO del Camp de Morvedre i Alt Palancia, recomana acordar accions de tota la comunitat educativa.

Ahir, tres de setembre, i hui aquesta secció de CCOO del Camp de Morvedre  hem rebut un allau de quiexes de personal docent que està realitzant la seua tasca amb temperatures a l’aula que superen els trenta graus centígrades i per tant estan molt per dalt de la màxima temperatura considerada com a tolerable per la nostra legislació per a la salut de treballadores i treballadors i de l’alumnat.

Davant aquesta situació de males condicions laborals i per a la pràctica educativa, CCOO recomana que es prenga la temperatura de les aules cada hora i en funció del diagnòstic, els AMPAs sol•liciten al centre el cessament de les activitats lectives a partir de les hores en les quals la temperatura supera el màxim permès de 27º.

Igualment, insten a que s’arribe a un acord de claustre i de consell escolar d’urgència i es traslladen aquestes decisions a la Direcció Territorial corresponent.
Aquestes sol•licituds dels AMPAs – imprescindibles per sol•licitar la restricció de l’horari de classes -  i els acords de professorat i comunitat educativa són suficients per poder aturar les classes abans del final de la jornada escolar, a judici del nostre sindicat, mentre es mantinguen les condicions actuals d’excessiu nivell de temperatura a les aules.

Ximo Estal

Secretari General d´Ensenyament de CCOO del Camp de Morvedre i Alt Palancia

Una vuelta al cole más cuesta arriba que nunca (Natalia Antonino, concejal del PSPV en el Ayuntamiento de Sagunto)

Este año se acumulan más problemas a los que ya viene arrastrando la educación en la Comunidad Valenciana y en nuestra ciudad. A los recortes en becas, ayudas a comedores, transporte y material escolar, a pesar de la grave crisis que siguen sufriendo miles de familias con hijos en edad escolar, se le suma la implantación de la LOMCE, la reforma educativa del PP que deja muchas dudas sobre su efectividad y que, desde ya, casi todas las formaciones políticas se han comprometido a derogarla cuando el cambio de mayoría en el Congreso lo permita.

Llegiu-ne més...
Pàgina 2 de 279