Edició: 2725, dilluns 27 juny 2016 a les 17:19h hi han 18783 notícies publicadesPortada | Opinió

Opinió

El conte del diumenge: L'orgue, Nadal i Bach (Montse Medalla)

El conte del diumenge: L'orgue, Nadal i Bach (Montse Medalla)

La Carme va entrar sense fer soroll perquè li semblava que hi havia missa. Quan va ser a dintre es va adonar que no era així. No hi havia gaire gent però n’hi havia la quantitat suficient com perquè el mossèn es passegés entre els  passadissos fent, amb l’idioma universal de dur-se l’índex als llavis serrats, que aquell era un lloc de devoció i de silenci. A la Carme li va  venir a la memòria aquella part de la història de Jesús, que va entrar al temple i es va enfadar perquè era ple de mercaders i els va fer fora, al•legant que aquella era la casa de Déu.

 

Llegiu-ne més...
 

Basta ya de camisetas y anuncios sobre Lafarge (Grupo municipal del PP en Sagunto)

En el dia de ayer asisitimos a dos manifestaciones provenientes de los grupos integrantes del actual equipo de gobierno referente a la polémica Lafarge.

Llegiu-ne més...

L'odi

Aquests darrers dies, d’un tòrrid final de la primavera, he assistit com a telespectador, una vegada més, a l’espectacle denigrant de l’odi. Un espectacle sempre pertorbador, cruel, desagradable. Als atacs terroristes i als actes de guerra, a l’assassinat de dones per part de les seues parelles, s’han sumat els altercats entre seguidors de diverses seleccions nacionals durant la celebració de l’Eurocopa de Futbol, els més violents els protagonitzats per hooligans anglesos i russos a Marsella. Una exhibició patètica d’alcohòlics violents. Un altercat sense sentit, que els especialistes, a bou passat, justificaran per la frustració que en les classes mitjanes i baixes europees han produït els diversos efectes de la crisi econòmica.

Llegiu-ne més...

El conte del diumenge: Fugissera melangia (Josep Alandete)

El conte del diumenge: Fugissera melangia (Josep Alandete)

El trasbals penós del seu alçar-se maldestre s’esvaïx a poc a poc mentre la seua pell va amerant-se amb la calentoreta del sol de bon matí des d’aquell sofà molsut i acollidor, company inseparable de la seua impenetrable existència. Llavors esguarda impassible les barques, el port i aquella mar blava que l’ompli amb una serena calma que amorosix el seu cos malmés de penes i rutines. Alena tan endins com pot abans de mullar, amb una inconscient parsimònia, les galletes en la llet d’aquell tassó que li sembla sempre acabat d’estrenar com cada objecte que ompli l’espai ritual de la seua vida.

Llegiu-ne més...

Comienza la carrera electoral (Ximo Estal)

Este jueves a las 12 de la noche se da el pistoletazo de salida a la “nueva” convocatoria de elecciones generales al senado y congreso del 26 de junio. No sé cómo definirlas, la verdad, como “nuevas”, como “segunda vuelta”... Lo único que sabemos todos es que los resultados que salgan de nuestros votos de ese día pueden marcar y mucho el desarrollo político, social y pienso de libertades del pueblo y con ello de nuestra comarca.

Llegiu-ne més...
Pàgina 2 de 386