Edició: 2424, dimarts 01 setembre 2015 a les 11:33h hi han 17298 notícies publicadesPortada | Opinió

Opinió

Treballar amb alegria

Hi ha un plaer del qual es parla poc, per no dir gens, perduts com estem en la superficialitat, en la banalitat i el consum. Estem en una societat en què, al meu entendre, se sobrevaloren en excés els plaers sensuals, eròtics. Eh! No em malinterpreten: estic lluny de ser una persona casta i, com a poeta, m’agrada gaudir i cantar la bellesa, i la del cos humà és una de les més meravelloses que conec. El plaer del qual els parle és el del treball ben fet i que dóna com a resultat la felicitat del destinatari. Sóc partidari d’anar al treball amb alegria, de gaudir del procés, per molt engorrós i dificultós que aquest puga ser. Crec que aquesta alegria és tan important com la traça que un puga tindre en realitzar-lo, per tal que els resultats siguen òptims i el producte tinga ànima.

Llegiu-ne més...
 

El conte del diumenge: La cadira de rodes (Conxa Guilabert)

El conte del diumenge: La cadira de rodes (Conxa Guilabert)

Sento demanà paper i boli i començà a escriure:

Darrera actualització ( diumenge, 7 de juny de 2015 09:38 )

Llegiu-ne més...

L’últim Ple (de moment) (Joan Vea, regidor d’ERPV a Benifairó)

El passat dijous vam celebrar el Ple ordinari de maig de 2015 de l’Ajuntament de Benifairó de les Valls; l’últim Ple de la legislatura, abans que en dos setmanes es constituïsca el nou ajuntament. Després de les eleccions de diumenge, Esquerra Republicana vam tornar a aconseguir 1 regidor, això vol dir que el dijous ha estat el meu últim ple com a regidor, de moment.

Llegiu-ne més...

El Puerto también es "lo nuestro” (Colectivo de Compromís-Puerto de Sagunto)

Sí, porque crecimos entre Churruca y el “barrio de las ranas”. Somos porteños igual que aquellos que nos apuntan como la próxima amenaza ante nuestros vecinos, amigos e, incluso, familiares. Ésos que han intentado pronosticar de manera negativa lo que ocurriría si Compromís gobierna nuestro ayuntamiento, se equivocan. Y lo hacen, esencialmente, porque obvian el hecho de que este partido no segrega ni divide, sólo suma y fortalece. Y lo hace en una ciudad que es patrimonio de todos sus habitantes. De todos por igual.

Llegiu-ne més...

Medidas urgentes en educación (Ximo Estal, CCOO Camp de Morvedre)

Las elecciones del pasado 24 de mayo darán lugar a nuevos gobiernos autonómicos y municipales que deberán tomar decisiones urgentes en educación para frenar el expolio vivido durante los últimos años y recuperar la calidad que, a duras penas, nuestro sistema educativo ha mantenido gracias al trabajo conjunto de docentes, familias y alumnado.

Llegiu-ne més...
Pàgina 10 de 347