Edició: 2328, dijous 28 maig 2015 a les 14:08h hi han 16940 notícies publicades



Portada | Opinió

Opinió

En respuesta a Guillermo Sampedro (Davinia Bono, portavoz del equipo de gobierno de Sagunto)

El Candidato de IU, Guillermo Sampedro, debería saber unas cuantas cuestiones antes de dejar latente su falta de información y conocimiento de los temas criticados recientemente. En cuanto a la Cantera de Lafarge debería  ser coherentes con sus declaraciones, puesto que se pone en juego los puestos de trabajo de muchos ciudadanos de nuestro municipio.

 

Darrera actualització ( dimarts, 28 d'abril de 2015 22:18 )

Llegiu-ne més...
 

De diàlegs

En les darreres dècades trobem en la literatura valenciana un seguit d’autors que compaginen la creació artística i la literària, autors com ara Manuel Bellver, Gaspar Jaén, Manuel Baixauli i Alba Fluixà, entre altres, els quals de vegades traspassen les fronteres existents. Però aquesta connexió entre art i literatura en ocasions se’ns mostra en forma de diàleg, com ara el que han mantingut el pintor Pere Salinas i el poeta Joan Navarro o les germanes Rosa i Manola Roig, la primera poeta i la segona pintora.

 

Darrera actualització ( dilluns, 27 d'abril de 2015 14:33 )

Llegiu-ne més...

El conte del diumenge: El Rei Barbut (Josep Usó)

El conte del diumenge: El Rei Barbut (Josep Usó)

A Nàssio Forés ningú el recorda pel seu nom. Perquè, des de fa molts i molts anys, tothom li diu el Rei Barbut. I el Rei Barbut ja fa molts i molts anys que governa despòticament el seu Regne. Arribà al poder d'una manera una mica per casualitat. En morir el qui havia sigut el seu predecessor, deixà el País en una situació tan lamentable que ningú se'n volia fer càrrec. Per això es va oferir ell. Perquè mai havia tingut un ofici clar, perquè les autoritats que administraven provisionalment demanaven cada dia algun voluntari que es volgués fer càrrec de ser el nou Rei i perquè li va semblar que aquell ofici seria una bona ocupació, per a ell.

Llegiu-ne més...

El PP ha abandonat als usuaris del Centre Ocupacional Sant Cristòfol (Quico Fernández, candidato de Compromís a Sagunt)

Els 13 treballadors del Centre Ocupacional porten ja quatre mesos sense cobrar i el pagament a proveïdors porta també un retard important este any per part de la Conselleria de Benestar. El mateix que sembla que passa també a Socoltie, l'altre centre de la ciutat.

Llegiu-ne més...

Lafarge, un problema serio para Sagunto (Esquerra Unida)

Veloces como una gacela, han actuado PP-PSPV y SP para dictaminar a favor de la solicitud presentada por Lafarge para la actividad extractiva de la zona Montanya de L´Hostalera, Fontanelles y Capelladesde 258´58 Ha, solicitando una modificación del PGOU en suelo no urbanizable protegido.

Llegiu-ne més...
Pàgina 10 de 336