Edició: 2508, dimarts 24 novembre 2015 a les 22:50h hi han 17766 notícies publicadesPortada | Opinió

Opinió

La tardor

La tardor sempre ha estat el període de l’any on més a gust i amb més vitalitat m’he sentit. Van baixant lentament les temperatures, retorna l’activitat, s’equilibren la nit i el dia... Hi ha qui assegura que el canvi climàtic ens portarà a la desaparició de la primavera i de la tardor. Aquesta predicció fa pensar-me exiliat en hiverns i estius crus i insuportables.

Llegiu-ne més...
 

El conte del diumenge: Volar (Francesc Palanca)

El conte del diumenge: Volar (Francesc Palanca)

Costava fer-se sentir dintre del local: el xivarri dels clients era capaç de tapar qualsevol so. El fum exhalat per desenes de cigarrets formava una mena d’impenetrable boira, la cervesa, corrent a gerres, s’encarregava de torbar la resta de sentits. Si haguera sigut altre cap de setmana el local hauria tancat hores enrere, però era cap de setmana de Gran Premi, i els habituals parroquians havien sigut substituïts per un grup de “moters” famolencs, assedegats, però sobretot, folrats de diners.

Llegiu-ne més...

100 dies complint compromisos (Compromís per Sagunt)

S'han complit 100 dies des que el nostre Equip de Govern encetara una nova etapa de gestió per a la ciutat de Sagunt. El passat 13 de juny, investit Quico Fernández com a alcalde, es començà a dissenyar una nova estratègia basada en un plantejament de govern responsable, dialogant i que compleix amb els compromisos adquirits amb la ciutadania i el conjunt dels agents socials.

Llegiu-ne més...

Nuevo curso escolar (Ximo Estal, CCOO Camp de Morvedre)

El nuevo curso comienza con grandes expectativas de cambio educativo y ante esto hay que instar  al conseller, Vicent Marzà, a que abra todas las vías de participación posibles para que sus decisiones cuenten con el apoyo social que necesita un verdadero cambio educativo .

Llegiu-ne més...

Un moment màgic durant les festes

Quan era un xiquet setembre significava dues coses: festa i escola, i totes dues les vivíem com la cara i la creu de la vida. Observe que hi ha gent al meu voltant que viu amb una moneda en la mà, amb la cara la festa, amb la creu el treball i part dels fruits d’aquest l’invertix en festa. No res a objectar-hi, qui sóc jo per a donar lliçons?

Llegiu-ne més...
Pàgina 10 de 358