Edició: 2060, dimarts 02 setembre 2014 a les 19:18h hi han 15122 notícies publicadesPortada | Opinió

Opinió

SR. Alcalde: que SÓN diners públics!!! No a més subvencions nominals!!! (José Manuel Máñez)

Porte lligat a l'esport de la nostra ciutat diverses dècades. Amb alguna freqüència veig i visc situacions que em produeixen preocupació. Aquesta vegada tinc la necessitat d’expressar una queixa i una opinió en veu alta; carregada amb unes gotes de indignació, ja que hi ha actuacions que sobrepassen límits del que es pot aceptar, ens fan fixar la nostra atenció i exercir la discrepància.

Llegiu-ne més...
 

El debat al voltant de la República a Faura (Esquerra Faura)

El proppassat 11 de juny el grup municipal d’Esquerra Republicana del País Valencià a l’Ajuntament de Faura, amb el suport de l’agrupació local de Compromís, va enregistrar una petició a l’alcalde, Antoni Gaspar, perquè, amb motiu de l’abdicació de Juan Carlos I, convocara un ple extraordinari per al debat d’una Moció per la República, els processos constituents, el dret a decidir i els referèndums.

Llegiu-ne més...

Confessions d`una escriptora: Maria Carme Arnau

Confessions d`una escriptora: Maria Carme Arnau

//Última entrevista de la temporada 2013-14//

Avui entrevistem Maria Carme Arnau, una llicenciada en Psicologia i Filosofia i Ciències de l'Educació per la Universitat de València i Diplomada en Professorat d'Educació Bàsica que treballa en l'ensenyament universitari. Maria Carme ha sabut alternar la seua tasca com a docent, amb la creació literària i la divulgació cultural.

Darrera actualització ( dijous, 31 de juliol de 2014 00:23 )

Llegiu-ne més...

El Conte del Diumenge: Contes a la vora de la llar (Raül Francés i Fenollar)

El Conte del Diumenge: Contes a la vora de la llar (Raül Francés i Fenollar)

Era una vesprada de pluja i un avi i el seu nét estaven a la vora de la llar. Al carrer feia fred, plovia, i el vent xiulava a tots els carrerons del poble. Tots dos es miraven en silenci,  i mentre contemplaven com el foc dibuixava formes i figures misterioses, l’avi va decidir contar aquesta història:

Llegiu-ne més...

La infancia es la cara de la pobreza en España (Ximo Estal, CCOO Camp de Morvedre)

Solo cuatro comunidades abrirán en verano los comedores escolares . Este  cierre masivo de comedores escolares, por las vacaciones escolares,  agudizará durante el verano la situación de precariedad que sufre, según el Instituto Nacional de Estadística, el 31,9% de la población de menos de 16 años. Esto nos está indicando que el gobierno de una gran mayoría de las autonomias estan convirtiendo el sistema educativo en una maquina de exclusión social, en lo que respecta a este tema.

Llegiu-ne més...
Pàgina 10 de 277