Edició: 2088, dimarts 30 setembre 2014 a les 19:37h hi han 15281 notícies publicadesPortada | Opinió

Opinió

Se n’ha anat

Tornava a estar ingressat a l’hospital. I tornaven de nou les rutines mèdiques per a veure quin engranatge del seu vell cos havia deixat de funcionar correctament i havia causat el problema. I tornava, per a les seues filles, la rutina de passar les hores tenint cura d’ell, esperant àvidament el diagnòstic del metge. En aquesta ocasió pareixia que la cosa havia estat greu, ja que havia perdut totalment la visió.

Llegiu-ne més...
 

El conte del Diumenge: El laberint (Salvador Vendrell)

El conte del Diumenge: El laberint (Salvador Vendrell)

No m’importa que sone la música, que vinga la verdor, ni que torne sempre puntual la Primavera. No vull fer cas del crit estrany d’un paó que em distrau del meu propòsit. Qui deu estar tan sonat per tenir un paó a casa seua? La matinada, serena i fresca, anuncia un dia esplèndid, però jo només vull creuar la carretera! Ja no és una necessitat: s’ha convertit en una obsessió, perquè l’ansietat se’m menja viu. Trobe molt bonic veure passar damunt els tarongers pròxims les primeres oronelles de l’any.

Darrera actualització ( dissabte, 26 de juliol de 2014 15:03 )

Llegiu-ne més...

Gracias por el respaldo ciudadano (Comité de Empresa Bosal)

Esta mañana, la Asamblea de Trabajadores BOSAL ESPAÑA, reunidos el viernes 25 de julio de 2014, han decidido por mayoría suspender la Huelga Indefinida que desde el 7 de julio se venía realizando, ante el compromiso alcanzado con la Dirección y la Consellería de Industria de comenzar las negociaciones necesarias para asegurar el mantenimiento de la planta saguntina.

Llegiu-ne més...

En apoyo a la manifestación de los trabajadores de Bosal (EU Sagunto)

Esquerra Unida Sagunto quiere mostrar su apoyo, solidaridad y participación activa en la manifestación convocada por los trabajadores de Bosal  a celebrar el jueves 24 de julio en Puerto de Sagunto. Esquerra Unida quiere hacer un llamamiento para salir a la calle y mostrar nuestro apoyo a los trabajadores de Bosal y mostrar nuestra rebeldía ante el desmantelamiento de nuestra industria, las políticas de desindustrialización practicadas y la perdida de derechos laborales y sociales en nombre de la maldita competitividad que ha supuesto la puesta en marcha de reformas laborales durísimas para los trabajadores/as.

Llegiu-ne més...

Nuevos recortes: nuevo ataque al sistema educativo público (Ximo Estal, CCOO Camp de Morvedre)

CCOO de Enseñanza del Camp de Morvedre considera inasumibles los nuevos recortes contra el sistema educativo público  y advierte de las consecuencias para docentes, alumnado y familias

Ante las duras medidas propuestas por el Gobierno del PP a las comunidades autónomas, la organización sindical anuncia un inicio de curso marcada por las movilizaciones.

Llegiu-ne més...
Pàgina 10 de 282