Edició: 2167, dijous 18 desembre 2014 a les 22:55h hi han 15863 notícies publicadesPortada | Opinió

Opinió

Dolor de pare

Tinc un fill de vint-i-sis anys que des que va nàixer s’ha tingut que enfrontar amb diversos problemes de salut. Uns problemes que ha anat superant a poc a poc gràcies al sistema públic de salut i a l’empenta de la meua dona que mai no ha defallit. Hem patit molt amb ell i per ell des del dia del seu naixement. A mi em preocupa d’allò més el seu futur, aquell futur en el que ja no siguem amb ell els seus pares.

Llegiu-ne més...
 

Carta a Enric Morera y Mónica Oltra (Manuel González, portavoz de IP)

Buenos días. Mi nombre es Manuel González. Me dirijo a ustedes como Portavoz del Grupo Municipal Iniciativa Porteña, con representación en el Ayuntamiento de Sagunto.

Llegiu-ne més...

El conte del diumenge: Que la vida anava seriosament (Mercè Climent)

El conte del diumenge: Que la vida anava seriosament (Mercè Climent)

Que la vida anava seriosament, com va dir el poeta, ho vas saber mentre et queia a sobre, com una flassada de plom, l’última nit de 2001. Una nit freda, de pluja freda, de cor fred. La nit que vas odiar el Carles amb totes les teues forces perquè va decidir que sopant junts t’esbargiries una mica de tot el que estaves vivint. La nit que, mirant-lo als ulls a través d’un vel de llàgrimes i de pluja, vas decidir que ja no l’estimaves, perquè com es pot estimar ningú quan tot és tristesa i el dolor dels darrers dies dol de manera insuportable?

 

Darrera actualització ( diumenge, 2 de novembre de 2014 18:38 )

Llegiu-ne més...

¿A qué espera el equipo de gobierno para señalizar los lugares de la ciudad? (Juan Carlos Requena, concejal del PSPV en Sagunto)

Llama poderosamente la atención la cantidad de señales en blanco que hay por toda la ciudad y que, si es que queremos orientar a los turistas sobre destinos importantes, lugares emblemáticos o localizaciones de interés, no se entiende, si no es por la reiterada lentitud en las acciones del equipo de gobierno. ¿Cuál es la razón de esta ausencia de indicaciones tan importantes para quien llega a nuestra ciudad?

Llegiu-ne més...

La precariedad laboral y la devaluación salarial (Ximo Estal, CCOO Camp de Morvedre)

La precariedad laboral y la devaluación salarial no sirven para salir de la crisis como demuestra el último informe de la OCDE sobre Perspectivas de Empleo en el mundo  y confirma que desde el inicio de la crisis: la precariedad laboral y la reducción de los salarios, además de provocar un enorme dolor social, son contraproducentes para impulsar la demanda interna y el crecimiento económico.

Llegiu-ne més...
Pàgina 10 de 299