Edició: 2290, dilluns 20 abril 2015 a les 22:09h hi han 16630 notícies publicadesPortada | Opinió

Opinió

Sobre el transporte escolar (Ampa María Yocasta Ruiz)

Los padres y madres del Colegio Público Maria Yocasta Ruiz llevamos durante mucho tiempo luchando por garantizar una educación secundaria digna para nuestros hijos. Niños y niñas que han sufrido barracones durante más de cinco años entre infantil y primaria.  Ahora ya sabemos que nuestro instituto para el año que viene será el IES Jorge Juan. Y también tenemos el apoyo de todas las fuerzas políticas municipales, que el pasado 30 de diciembre, votaron de forma unánime por la construcción futura del instituto Número 5, y la activación de un transporte público y gratuito de todos los alumnos menores de 16 años que tengan que desplazarse a institutos lejanos de sus antiguos colegios.

Llegiu-ne més...
 

Llega el momento del cambio. Un Morvedre de tod@s (Podem Morvedre)

Los comicios del 24 de mayo serán decisivos para dar un giro a la situación que vivimos, comenzando por abajo, por los municipios. En nuestro municipio, hace un año se creó una iniciativa de unidad ciudadana PODEM MORVEDRE.

Llegiu-ne més...

De visita en un club de lectura

La setmana passada vaig ser requerit pels membres d’un club de lectura. Feia temps que no em cridaven d’un club d’aquestes característiques, i la veritat és que ho trobava a faltar. Sóc un animal molt sociable. M’agraden els clubs perquè quan arribes a reunir-te amb els seus components tots ells han llegit el teu llibre i trobes des de l’inici que hi ha una atmosfera positiva de complicitat amb l’autor. No és com quan vas a presentar un llibre davant d’un grup de desconeguts, que et miren des dels seus seients avorrits pensant a veure quina moto ens vol vendre aquest intel•lectualet. Ara, preferisc els desconeguts a l’endogàmia de presentar-lo a escriptors. Trobe que al País Valencià es fan massa actes literaris en els quals tots els assistents són escriptors.

Llegiu-ne més...

El conte del diumenge: Històries de Sprinfield (Tomàs Moreno)

El conte del diumenge: Històries de Sprinfield (Tomàs Moreno)

HISTÒRIA PRIMERA

Una dona rossa, d’aquesta  manera  comença la  història, i no ho fa d’una altra manera perquè així ho ha decidit la sort. Una dona rossa prenia el sol cada dia a la piscina que tenia el seu amic a la part posterior de la casa. L’havia conegut feia unes tres setmanes i en feia dues que vivia amb ell. El seu amic un home negre, policia i poc conversador treballava tot el dia i ella es passava les hores mortes prenent el sol.

Llegiu-ne més...

El dia que Rita posà en evidència als valencians (Quico Fernández, portaveu de Compromís a Sagunt)

Els exabruptes de Rita Barberà han generat una autèntica allau de crítiques i desqualificacions, quan no de burles i sàtires, totalment justificades. I no és per a menys atenent al patètic espectacle que l’alcaldessa de València va oferir urbi et orbides de les Torres de Serrans. Una més de les tristes imatges que durant els últims anys estan situant la tierra de las flores, de la luz y del amor en el mapa mundial de les immundícies, per a vergonya de tots els valencians de bé. Ni en el pobliu més recòndit de la profunda meseta poden entendre que la representant de la capital dels valencians siga incapaç de dir quatre paraules coherents en la llengua dels valencians. Ja veurem com l’entendran el dia que haja d’explicar les desviacions pressupostàries astronòmiques en la Fira de Mostres; si ho fa en valencià segur que l’acusen de no col.laborar amb la justícia.

Llegiu-ne més...
Pàgina 10 de 326