Edició: 2726, dimecres 29 juny 2016 a les 22:48h hi han 18787 notícies publicadesPortada | Opinió

Opinió

El conte del diumenge: Un braçalet amb forma de serp (Jordi Julià)

El conte del diumenge: Un braçalet amb forma de serp (Jordi Julià)

El més vell del poblat encara afirmava recordar com la Piràmide més gran s'havia encés en flames per baix i s'havia alçat per sobre el riu i cap al cel fins a convertir-se en una estrella més, per a dies després tornar. Fou, deia, una nit de primavera quan en lloc de pentinar unes minses canes pentinava un llustrós cabell negre i arrissat.

Llegiu-ne més...
 

A propòsit de la visita de Miguel Soler a l’escola de Faura (Junts per Faura)

L’equip de govern de l’Ajuntament de Faura continua faltant a les normes més bàsiques de la cortesia i de l’educació política. El passat dimecres 20 d’abril el secretari autonòmic de la Conselleria d’Educació va visitar el CEIP Sant Vicent Ferrer per conèixer de primera mà la necessitat de noves aules. En aquest sentit, lamentem que, en una visita que es planteja per tractar de resoldre un problema que afecta i preocupa tots els veïns del poble, no s’informara ni es convidara a assistir-hi els grups de l’oposició.

Llegiu-ne més...

L'Escola de Música Joan Garcés Queralt reconoce el nivel artístico del músico de ocho años pero como organización debe velar por el cumplimiento de la normativa

La Escola de Música Joan Garcés Queralt de Faura y Benifairó como impulsora del Certamen de Jóvenes Intérpretes celebrado el pasado 16 y 17 de abril  lamenta la situación generada tras la publicación de los galardonados. Ante la exposición pública del padre de uno de los participantes en la modalidad viento metal, de la categoría A que acoge a los intérpretes de 7 y 8 años; la organización del VII Certamen de Joves Intèrprets considera necesario aclarar la voluntad de máximo rigor en el desarrollo del concurso y sobretodo la importancia del cumplimiento de las normas que garantizan la ecuanimidad en las deliberaciones del jurado.

Llegiu-ne més...

Sistema fiscal (Ximo Estal)

España no tiene un problema de exceso de gasto público, sino de falta de ingresos. Nuestro gasto público está 5,4 puntos del PIB por debajo de la media de la eurozona, lo que unido al elevado déficit público (5,2% en 2015) y a las carencias de nuestro Estado de bienestar obligan a un aumento sensible de los ingresos públicos, que en 2014 equivalían al 37,8% del PIB en España, frente al 46,6% de media en la UE.

Llegiu-ne més...

Acerca de la sentencia sobre el Expediente de Segregación (Pilar Berná, presidenta de Iniciativa Porteña)

El expediente de segregación ha sido denegado por los jueces del Tribunal Superior de Justicia de la Comunitat Valenciana. Ante este hecho, la Junta de Iniciativa Porteña quiere aclarar los siguientes puntos:

Llegiu-ne més...
Pàgina 10 de 386