Edició: 2112, divendres 24 octubre 2014 a les 23:23h hi han 15448 notícies publicadesPortada | Opinió

Opinió

Confessions d'un escriptor: Josep Manel Vidal

Confessions d'un escriptor: Josep Manel Vidal

Avui entrevistem Josep Manel Vidal, un diplomat en ensenyament primari que fa de professor a un col•legi de Xàtiva i d’agitador cultural en una associació de la localitat que el va veure nèixer, l’Alcúdia de Crespins (La Costera). Josep Manel és una d'aquelles persones que tracten d'establir lligams entre l'ensenyament, la literatura i la vida. Aquest és el moviment motor que l'empeny a  escriure articles en un dels considerats en una ocasió, blog de referència en llengua catalana, "filant prim", i on també fa poesia, des de la convicció, el compromís i la responsabilitat de qui viu per a ensenyar.

Darrera actualització ( diumenge, 14 de setembre de 2014 19:36 )

Llegiu-ne més...
 

El conte del diumenge: Històries de la Plana (Jordi Julià)

El conte del diumenge: Històries de la Plana (Jordi Julià)

Supose

Supose que ens trobaríem en una platja deserta on els matolls arribaren fins vora mar, i que la mar colpejaria amb força uns rocalls on, en algun temps passat o futur, els pescadors fixaven llurs canyes. Jo aniria vestit de blanc i brut de sorra, i em vories el color canella al rostre, perquè eren dies que faria molt de sol. I tindria els ulls mig tancats perquè encara que són foscos no suporte tanta llum.

Darrera actualització ( diumenge, 14 de setembre de 2014 10:22 )

Llegiu-ne més...

Improvisación educativa (Ximo Estal, CCOO Camp de Morvedre)

El lamentable calendario escolar y la improvisación de Conselleria estan poniendo a los centros escolares en riesgo ante las elevadas temperaturas, que por desgracia estamos sufriendo estos días y que según las previsiones  no nos van a abandonar todavía.

Llegiu-ne més...

Sobre el envenenado ascenso de Podemos

El número de afiliados a Podemos y por lo tanto su posible ascenso electoral, aumenta. En la Comunidad Valenciana ya parece haber dejado atrás al BLOC y sigue al PSOE muy de cerca.

Llegiu-ne més...

Davant d’Alberto Manostijeras

La setmana passada, concretament el 4 de setembre, va estar en el meu poble el Molt Honorable President de la Generalitat Valenciana. La seua visita responia a la invitació que prèviament l’alcaldessa li havia fet per tal que assistira al tradicional sopar solidari de les festes populars i patronals. No res de l’altre món. A l’actual equip de govern li agrada passejar pels carrers del poble i els camins del terme municipal amb els alts càrrecs de l’administració provincial i autonòmica valenciana, i fer-se amb ells bona cosa de fotografies. Supose que és per una simple qüestió d’imatge, que tant preocupa i reverencia la classe política en general.

Llegiu-ne més...
Pàgina 10 de 288