Edició: 2267, divendres 27 març 2015 a les 23:31h hi han 16506 notícies publicadesPortada | Opinió

Opinió

Estrés

Quan jo era xiquet, vull dir allà per la dècada dels seixanta i dels setanta del segle passat, a casa no ens estressàvem. De fet, en el nostre diccionari no apareixia la paraula estrés. Aquesta és una paraula que ve del grec stringere, que significa prémer. A casa sí que premíem, sempre anàvem amb el cinturó ben premut i premíem també quan ens el descordàvem i ens assèiem en la tassa del vàter.

Llegiu-ne més...
 

El conte del diumenge: Inventari (Antoni Rovira)

El conte del diumenge: Inventari (Antoni Rovira)

Estimat Pau,

Com et trobes? L'última vegada que ens veiérem ens disgustàrem una mica. És el mal oratge de Londres. Sí, sí, tot el que vulgues dir-me; la ciutat més cosmopolita del món, on tothom va a la seua i no passa res, etc.; però amb una humitat que et rovella els ossos i uns mesos d'hivern on les onades de fred siberià són el mal menor.

Llegiu-ne més...

¿Quién es el responsable político de la tragedia de El Tarajal? (Ximo Estal, CCOO Camp de Morvedre)

Ayer conocimos una nueva y trágica catástrofe en las costas italianas donde centenares de personas podrían haber perdido la vida, mientras que las Administraciones comunitaria e italiana siguen mirando para otro lado, restringiendo los programas y los medios preventivos adecuados para gestionara dichos flujos desde un enfoque humanitario que garantice la protección de las personas.

Llegiu-ne més...

Tot el suport als venedors del mercat estival (Cristina Rodríguez, regidora de Compromís a Sagunt)

El decret 65/2012 considera com a periòdic un mercat que se celebra sempre en la mateixa època de l’any i durant anys successius, com és el cas del mercat de la platja d’estiu que ve fent-se durant més de 30 anys.

Llegiu-ne més...

Sobre la situación del mercado de la playa (Concha Peláez, concejal de Mercados en el Ayuntamiento de Sagunto)

Ante la celebración por parte de AVAS, “Asociación Vendedores Artesanos Sagunto” (asociación de reciente creación), de la Conferencia de Prensa Informativa y Debate sobre el Decreto 65/2012, carece de sentido el debate de un asunto que ha de ceñirse, por ley, a la normativa vigente y los informes emitidos por el Secretario y la Técnico de Comercio del Ayuntamiento de Sagunto.

Llegiu-ne més...
Pàgina 10 de 322


- Programa Semana Santa Puerto Sagunto
- Programa Semana Santa Sagunto