Edició: 1924, divendres 18 abril 2014 a les 19:33h hi han 14421 notícies publicadesPortada | Opinió

Opinió

"Señor Rajoy, ¿en qué país vive usted?" (José Luis Chover, portavoz PSPV Ayuntamiento Sagunto)

“Ha venido  usted aquí con una batería de titulares; déjeme que lea otros, todos de este año, de 2014. Verá: El empleo arranca el año con la destrucción de 184.000 puestos de trabajo; La reforma laboral baja los  sueldos un 10% y abarata el despido; España es el país europeo con más desigualdades; Uno de cada  tres niños españoles viven en riesgo de pobreza; Enfermos de cáncer, leucemia o hepatitis crónica pagarán el 10% de su medicación hospitalaria; 600.000 alumnos pierden sus becas y ayudas por los recortes en educación; Abuso de poder, las restricciones al aborto que se proponen en España dañarán la salud de las mujeres y la vida de las familias (este último es del The Times, señor Rajoy)”.

Llegiu-ne més...
 

El derecho a decidir (Ximo Estal, CCOO Camp de Morvedre)

El Día Internacional de la Mujer es un punto de convergencia tanto para los movimientos de mujeres como para los movimientos sindicales, ya que la conmemoración del primer Día de la Mujer surgió a raíz de las acciones del movimiento sindical en Norteamérica y Europa a finales del siglo XX.

Llegiu-ne més...

Descobertes

Els continents feia dècades que havien estat descoberts, l’ésser humà començava a viatjar a la lluna, els camins no es feien en caminar, com deia el poeta en la veu del cantautor del Poble Sec, fins i tot la sendera més oculta estava ben xafada. Així i tot, el món ens era nou, perquè nosaltres érem nous, amb poc més d’onze anys. Xiquets de la plana costera que en tren ens endinsàvem en l’interior del país per acampar a la serra veïna tot descobrint el nom de llogarets, valls i muntanyes dels quals mai no havíem sentit parlar.

Llegiu-ne més...

Confessions d`una escriptora: Mari Carmen Sàez

Confessions d`una escriptora: Mari Carmen Sàez

Avui entrevistem Mari Carmen Sáez, una escriptora en valencià i castellà que fa de professora de teatre infantil a la Societat Coral El Micalet de València. Mari Carmen és una d'aquelles lletraferides de vocació, que no s'acontenta amb escriure en tots els gèneres, sinó que a més, necessita encomanar la passió de la literatura mitjançant la interpretació teatral, els contacontes, la publicació d'articles al dirari El punt i la difusió cultural des del Grup Poètic Argila de l'Aire.

Llegiu-ne més...

El Conte del Diumenge: La font de l'eterna joventut (Antoni Rovira)

El Conte del Diumenge: La font de l'eterna joventut (Antoni Rovira)

Temps era temps, en un poblet de la Itàlia meridional, vivia una jove rossa d'ulls blaus i aparença angelical. Laura sempre havia defugit les relacions amb els joves del poble, perquè sabia que el seu home no seria d'allí i volia reservar-se per a ell. Un bon dia arribà al llogaret un vell cavaller, el qual cansat de l'ofici de la guerra havia canviat l'espasa pels llibres i la contemplació.

Darrera actualització ( diumenge, 23 de febrer de 2014 13:14 )

Llegiu-ne més...
Pàgina 10 de 253