Edició: 2722, dijous 23 juny 2016 a les 19:25h hi han 18781 notícies publicadesPortada | Societat | Cultura

Cultura

#passallibret El Mocador allibera el seu llibret


Innovaci贸 i m贸n faller sempre van de la m脿 a la Falla Penya El Mocador de Sagunt que 茅s converteix en la primera comissi贸 en 鈥渁lliberar鈥 un llibret, i ho fa dos setmanes abans de la seua presentaci贸. El Passallibres o Bookcrossing, en angl茅s, 茅s un moviment cultural que consixteix en deixar 鈥渙blidats鈥 en espais p煤blics llibres que d鈥檜na o una altra manera marquen al seu lector per tal de compartir eixa sensaci贸 amb aquell que es trobe amb el llibre. Quan el llibre es 鈥渙blidat鈥, se sol dir que ha sigut 鈥渁lliberat鈥.

El dia 19 de febrer 茅s va alliberar el primer Llibret de la falla El Mocador en la pla莽a de la Reina, en Val猫ncia. Aquest llibret ser脿 presentat en proper 5 de mar莽 a Sagunt, a莽貌 implica que la persona que ha agafat el llibret t茅 a les seues mans em primicia el llibret.

El coordinador de la falla, Hugo Morte, destaca que "el Mocador aposta per totes les vies per poder difundir el seu treball i.el #passallibret ha sigut l'ultima idea per de promocionar un treball que parla en valenci脿 i sobre cultura valenciana". Per a Morte, "a莽貌 no ser脿 un cas a茂llat ja que tamb茅 s'alliberaran altres 3 llibrets abans de la presentaci贸 oficial el 6 de mar莽, en diferents ciutats amb cultura fallera"

Una vegada alliberat el llibret, la comissi贸 va publicitar la seua acci贸 a trav茅s de les xarxes socials, i l鈥檃cci贸 es pot seguir tant en Facebook com en Twitter amb l鈥檈tiqueta #passallibret.

 

El Museo Arqueol贸gico de Sagunto aumenta sus visitas m谩s del 36%

El Museo Arqueol贸gico de Sagunto aumenta sus visitas m谩s del 36%

El Museo de Arqueolog铆a de Sagunto, dependiente de la Conseller铆a de Educaci贸n, Cultura y Deporte, desvela hoy otro de sus secretos a trav茅s de la tercera exposici贸n del programa "Los Fondos secretos del Museo de Arqueolog铆a de Sagunto", dedicada en esta ocasi贸n a "La aristocracia guerrera en 茅poca ib茅rica ".

Llegiu-ne m茅s...

L鈥 ESPURNA DEL PENSAMENT

L鈥 ESPURNA DEL PENSAMENT

Enfrontaments ( Llibre d'afirmacions i preguntes)

Nicolau Colomar

Editorial Germania, S.L.

176 p脿gs

ISBN: 978-84-16044-05-4

Llegiu-ne m茅s...

Les Falles de Sagunt, Fiesta de Inter茅s Tur铆stico Nacional

Les Falles de Sagunt, Fiesta de Inter茅s Tur铆stico Nacional

La Secretar铆a de Turismo del Ministerio de Educaci贸n, Cultura y Deporte ha publicado este lunes, 30 de diciembre, en el Bolet铆n Oficial del Estado (BOE) la resoluci贸n de 10 de diciembre por medio de la cual se le concede el t铆tulo de 'Fiesta de Inter茅s Tur铆stico Nacional' a las Fallas de Sagunt.

Llegiu-ne m茅s...

Domus Baebia presenta 'kalendarium MMXIV, in aeternvm Hermes'

Domus Baebia presenta 'kalendarium MMXIV, in aeternvm Hermes'

Domus Baebia presenta el 'kalendarium MMXIV, in aeternvm Hermes', 铆ntegramente dedicado al recientemente fallecido Juanvi Santa Isabel, miembro fundador de la asociaci贸n Ludere et Discere, colaborador activo en la Saguntina Domus Baebia, antiguo asesor de cultura cl谩sica en Sagunto, responsable del blog Los Sue帽os de Hermes, "un amante del mundo cl谩sico, un entusiasta de su trabajo, un gran amigo鈥 son pocos los elogios鈥 en definitiva, una gran persona".

Llegiu-ne m茅s...
P脿gina 12 de 96