Edició: 2142, diumenge 23 novembre 2014 a les 18:53h hi han 15655 notícies publicadesPortada | Societat | Cultura

Cultura

Un recull de c脿psules d鈥檌dees 脿gils

Un recull de c脿psules d鈥檌dees 脿gils

La literatura d鈥檌dees contempor脿nia al Pa铆s Valenci脿 ha gaudit d鈥檜na certa tradici贸 i envergadura perfectament homologables a la de qualsevol pa铆s del m贸n occidental. El primer nom que ens ve al cap 茅s el de Joan Fuster. L鈥檈scriptor de Sueca, amb el seu estil tan personal i potent, no solament va ser autor de llibres d鈥檃ssaig i de reflexi贸 pol铆tica, sin贸 que t茅 en el seu haver obres de pensament i llibres d鈥檃forismes dign铆ssims. Seguint aquesta tradici贸 fusteriana, despr茅s del mestre de Sueca han aparegut altres noms en les lletres valencianes que han aportat treballs de gran qualitat i diversitat, com ara, Josep Iborra, Joan Francesc Mira, Gustau Mu帽oz, Vicent Alonso, etc.

Llegiu-ne m茅s...
 

Joaquim Espin贸s, ganador de la XVII edici贸n del premio de Narrativa 鈥楥iutat de Sagunt鈥

Joaquim Espin贸s, ganador de la XVII edici贸n del premio de Narrativa 鈥楥iutat de Sagunt鈥

Esta tarde se ha celebrado la entrega de la XVII edici贸n de los premios de literatura 鈥淐iutat de Sagunto鈥, que organiza el Gabinete de聽 Promoci贸n del Valenciano del Ayuntamiento de Sagunto. Joaquim Espin贸s ha ganado este a帽o el premio de Narrativa 鈥楥iutat de Sagunto鈥, con la obra Material Fotogr脿fic; en la modalidad de Poesia 鈥楯aume Bru i Vidal鈥 el ganador ha sido Vicent Torres con su obra Celebraci贸 y N煤ria聽 Casado ha conseguido el premio de la categor铆a de teatro 鈥楶epe Alba鈥 con la obra La com猫dia dels quatre quadres.

Llegiu-ne m茅s...

Este viernes se entregan los Premios Literarios 鈥楥iutat de Sagunt鈥

Este viernes se entregan los Premios Literarios 鈥楥iutat de Sagunt鈥

El Centro Cultural Mario Monreal de Sagunto acoger谩 el pr贸ximo viernes, 17 de octubre, a las 19,30 horas, la entrega de los Premios Literarios 鈥楥iutat de Sagunt鈥, organizados por el Gabinete de聽 Promoci贸n del Valenciano del Ayuntamiento de Sagunto.

Llegiu-ne m茅s...

Cultura presenta la exposici贸n y concierto Per qu猫 cantar en la terra i el mar? sobre el poeta Llu铆s Guarner

Cultura presenta la  exposici贸n y concierto Per qu猫 cantar en la terra i el mar? sobre el poeta Llu铆s Guarner

Este mi茅rcoles se inaugura la exposici贸n itinerante sobre el poeta Llu铆s Guarner (1902-1986) a cargo de Alicia Sen贸n (doctora en Historia del Arte). Esta muestra complementa el espect谩culo musical- po茅tico Per qu猫 cantar en la terra i el mar? de聽 Somelgrup & Ensemble Col legno y forma parte del programa de actividades que ofrece el departamento de Cultura del Ayuntamiento de Sagunto con motivo de las celebraciones del 9 d'Octubre, D铆a de la Comunidad Valenciana.

Llegiu-ne m茅s...

El Sagunt a Escena 2014 cierra con 13.000 espectadores y un 70% de ocupaci贸n

El Sagunt a Escena 2014 cierra con 13.000 espectadores y un 70% de ocupaci贸n

El festival Sagunt a Escena 2014, organizado por la Subdirecci贸n de Teatre i Dansa de CulturArts, ha reunido este a帽o a m谩s de 13.000 espectadores entre los asistentes a las funciones del Teatro Romano y los asistentes a las funciones del Off Rom脿. A las trece representaciones del Teatro Romano han asistido un total de 10.000 espectadores, lo que supone un 70% de ocupaci贸n, cifra superior a la de la edici贸n de 2013, seg煤n las estimaciones de la Conselleria d'Educaci贸, Cultura i Esport.

Darrera actualitzaci贸 ( dimarts, 26 d'agost de 2014 14:46 )

Llegiu-ne m茅s...
P脿gina 1 de 89