Edició: 2244, dijous 05 març 2015 a les 23:47h hi han 16350 notícies publicadesPortada | Comarcal

Faura impartirá des del 30 de desembre un taller d'ocupació a 30 persones

Faura impartirá des del 30 de desembre un taller d'ocupació a 30 persones

El pròxim 30 de desembre s'iniciarà un taller d'ocupació que s'impartirà a Faura i que tindrà una duració de sis mesos. Un total de 30 alumnes optarà als cursos, que versaran sobre jardineria, viverisme i obra. Així, cadascuna d'estes categories estarà formada per un grup de deu persones. A més, el taller, que s'ha portat a terme gràcies a una subvenció del SERVEF de 270.000 euros, donarà treball a sis persones més que són las que conformaran l'equip directiu i docent. L'alcalde de Faura, Toni Gaspar, ha declarat que el seu desig seria que "no fóra necessari organitzar estos tallers. Seria la millor senyal de que la economia funciona correctament i que se generen llocs de treball estables i en condicions".

Llegiu-ne més...

Compromís acusa al PP de Canet de seguir ocultando datos sobre el Crematorio

Compromís acusa al PP de Canet de seguir ocultando datos sobre el Crematorio

Compromís de Canet acusa al PP de “seguir ocultando datos y gestiones al respecto del crematorio que quieren instalar en nuestro municipio”, en declaraciones del edil nacionalista Ximo Pons, que añadía “nos tenemos que enterar por la prensa de la existencia de un informe de la Conselleria de Sanidad que es contrario a esta instalación tal y como está planteada cuando el propio Llinares siempre ha dicho que la oposición estaría informada en todo momento”.

Llegiu-ne més...

Gaspar: "La reforma de l'ajuntament és un projecte ambiciós i amb ànima"

Gaspar:

L'alcalde de Faura, Toni Gaspar, ha informat que la reforma integral de l'Ajuntament i de la plaça on està ubicat començarà previsiblement el pròxim any. Unes actuacions que s'executaran per fases i que s'encetaran per la planta baixa de l'edifici, on es troba la part administrativa. Gaspar ha qualificat el projecte "d'ambiciós", ja que el Consistori serà remodelat per primera vegada després de la seua construcció, fa més de 40 anys. A més, ha indicat que és una iniciativa "amb ànima, perquè està fet per estudiants d'arquitectura  del nostre poble".

Llegiu-ne més...

El camp de futbol de Faura disposarà d'un desfibrilador a 2015

El camp de futbol de Faura disposarà d'un desfibrilador a 2015

Amb la intenció d'augmentar la seguretat en cas d'emergència, el camp de futbol de Faura disposarà a partir de l'any que ve d'un desfibrilolador. L'alcalde, Toni Gaspar, ha destacat que "tindre estos equips a l'abast pot salvar vides", ja que és l'únic tractament eficaç per a revertir la fibrilolació ventricular, que pot produïr una mort sobtada. És a dir que, en el cas d'una parada cardíaca, permet atendre al pacient in situ.

Gaspar ha explicat que, a més d'instalolar els desfibriloladors, s'oferiran cursos de formació per a tot aquell personal que l'haja d'utilitzar en un moment determinat, com pot ser el cas dels entrenadors dels equips o personal sanitari.

En el cas que es produïsca una fibrilolació ventricular, la desfibrilolació pot salvar la vida a qui la pateix si es realitza en el primer minut. Tanmateix, la seua eficàcia es redueix en un 10% per cada minut de retard en l'execució. Així, si transcorren 12 minuts, el percentatge de supervivència és només d'un 2 o 5%.

La Mancomunitat de Les Valls estudia oferir un servei de mediació per resoldre conflictes de manera pacífica

La Mancomunitat de Les Valls estudia oferir un servei de mediació per resoldre conflictes de manera pacífica

Per a superar i previndre les dificultats pròpies de la convivència, però també qualsevol tipus de problema que puga sorgir en les relacions familiars, la Mancomunitat de Les Valls està estudiant posar en funcionament en breu un servei de mediació, mitjançant un conveni amb el Centre de Mediació de l'Ilolustre Cololegi d'Advocats de València (ICAV), amb el qual la presidència de la Mancomunitat ja està mantenint conversacions.

 

Llegiu-ne més...

Fabra preside la reunión comarcal del Camp de Morvedre

Fabra preside la reunión comarcal del Camp de Morvedre

El presidente del Partido Popular de la Comunitat Valenciana, Alberto Fabra, ha explicado que “el Partido Popular ha garantizado las pensiones de los españoles gracias a la excelente gestión de la crisis que ha realizado durante esta legislatura, después de la herencia envenenada que nos dejó el PSOE”.

Llegiu-ne més...
Pàgina 4 de 173