Edició: 2268, dissabte 28 mar莽 2015 a les 22:52h hi han 16508 notícies publicadesPortada | Comarcal

Faura implantar脿 durant aquest trimestre l'administraci贸 electr貌nica

Faura implantar脿 durant aquest trimestre l'administraci贸 electr貌nica

Durant el primer trimestre de 2015, Faura posar脿 en marxa l'Administraci贸 electr貌nica, de manera que els ve茂ns podran fer en l铆nia diversos tr脿mits sense necessitat de despla莽ar-se a l'Ajuntament i amb tota la validesa. Este sistema, el reglament del qual s'aprovar脿 en el pr貌xim Ple, tamb茅 suposar脿 obrir un nou canal de comunicaci贸 amb el Consistori.

Llegiu-ne m茅s...

Faura enceta el projecte d'ampliaci贸 i insonoritzaci贸 de la sala d'estudi de la biblioteca

Faura enceta el projecte d'ampliaci贸 i insonoritzaci贸 de la sala d'estudi de la biblioteca

La biblioteca de Faura s'ha convertit, gr脿cies a les iniciatives de l'Ajuntament, en un espai multidisciplinar i viu, on s'han organitzat m茅s de 30 actes en els 煤ltims tres anys. Ara, el Consistori vol fer un pas m茅s enll脿 i millorar els serveis que ofereix als ve茂ns del poble. Amb eixe objectiu, s'ha encetat el projecte d'ampliaci贸 i insonoritzaci贸 de la sala d'estudi, que 茅s utilitzada, no nom茅s pels estudiants del mateix municipi, sin贸 tamb茅 pels d'altres pobles de Les Valls.

Llegiu-ne m茅s...

Esquerra Unida organiza su nuevo colectivo en Gilet

El colectivo de Esquerra Unida de Gilet ha echado a andar esta semana con la celebraci贸n de una asamblea en la que ha quedado constituida la agrupaci贸n, as铆 como definida su estructura organizativa. Formado por una docena de personas, el nuevo colectivo de EU pretende cubrir el espacio de izquierdas del municipio, as铆 como ofrecer una alternativa al bipartidismo instalado en Gilet.

Llegiu-ne m茅s...

Visitas tur铆sticas de los viajes sociales de la Dipu desde El Camp de Morvedre

Los viajes sociales de la Diputaci贸n para dinamizar el sector tur铆stico de la provincia de Valencia siguen funcionando a pleno rendimiento. Desde la Diputaci贸n de Valencia, la diputada de Bienestar Social, Amparo Mora ha explicado que 鈥渟on muchas las personas que nos han felicitado por crear este programa y nos piden que lo sigamos haciendo porque es una forma asequible de salir de casa y divertirse unos d铆as鈥.

Llegiu-ne m茅s...

El Camp de Morvedre dispondr谩 de casi 700.000 euros para obras urgentes

El Camp de Morvedre dispondr谩 de casi 700.000 euros para obras urgentes

Un total de 15 municipios de la comarca del Camp de Morvedre podr谩n acometer nuevas obras de car谩cter urgente o necesario para sus poblaciones con un total de 694.800 euros de ayudas econ贸micas del Plan de Actuaciones Programadas (PAP) 2014-2105 de la Diputaci贸n, que cuenta con un presupuesto de 14 millones de euros para toda la provincia.

Llegiu-ne m茅s...

Segons ERPV, el PSOE renuncia a fer una "pol铆tica ambiciosa" amb el pressupost de Benifair贸 de les Valls

Segons ERPV, el PSOE renuncia a fer una

El passat dia 22 de desembre es va celebrar un ple extraordinari de l鈥橝juntament de Benifair贸 de les Valls per tal de debatre el Pressupost Municipal per a l鈥檃ny 2015. El ple, que ha girat al voltant dels comptes municipals en la pr脿ctica totalitat dels seus punts, ha aprovat la proposta de pressupost per 5 vots a favor (PSOE) i 5 abstencions (4 regidors del PP i 1 d鈥橢squerra Republicana).

Llegiu-ne m茅s...
P脿gina 4 de 175


- Programa Semana Santa Puerto Sagunto
- Programa Semana Santa Sagunto