Edició: 2460, dimecres 07 octubre 2015 a les 17:18h hi han 17498 notícies publicadesPortada | Comarcal

Imputan a dos personas por el robo de 145 contadores en el Camp de Morvedre

Imputan a dos personas por el robo de 145 contadores en el Camp de Morvedre

En el marco de los dispositivos establecidos de forma permanente por la Guardia Civil para erradicar todo tipo de robos en el campo en la provincia de Valencia, a principios de este mes de junio, se procedi贸 a la imputaci贸n de dos personas implicada en la sustracci贸n de 145 contadores de riego de casetas de campo en la localidades de Quartell, Sagunto, B茅tera, el Puig de Santa Mar铆a, Faura y Petres.

Llegiu-ne m茅s...

El nou alcalde de Quartell, Pere Campos, apunta que l鈥檃juntament "ha de tornar a ser el lloc de trobada"

El nou alcalde de Quartell, Pere Campos, apunta que l鈥檃juntament

El desig de participaci贸 i conseg眉entment la construcci贸 d鈥檜n nou temps per a Quartell es respir脿 en el plenari de constituci贸 del nou govern. De la m脿 de l鈥檌nvestit alcalde,聽 Pere Campos, l鈥檃juntament de Quartell acull un canvi generacional definit per la responsabilitat, l鈥檋onradesa, la transpar猫ncia i el di脿leg.
鈥淨uartell ser脿 un poble m茅s solidari, just i democr脿tic, perqu猫 amb la implicaci贸 de tots聽 aconseguirem millorar la qualitat de vida. No es tracta de colors pol铆tics sin贸 d鈥檜na pol铆tica constructiva en benefici de la ciutadania鈥, assever脿 Campos.

Al seu discurs, el nou alcalde agra铆 la tasca desenvolupada pel seu equip, 鈥渟贸c la cara visible d鈥檜n grup que ha treballat de valent i hui el somni es fa realitat鈥. L鈥檃lcalde agra铆 la generositat a Comprom铆s aix铆 com l鈥檈mpenta a Esquerra Unida amb la qual Quartell comptar脿 despr茅s de 28 anys amb un govern d鈥檈squerres.

Pere Campos, amb l鈥檃val que li atorguen els quatre anys com a portaveu del grup municipal socialista a l鈥檕posici贸, es manifest脿 agra茂t, entusiasmat i disposat a treballar per un Quartell progressista, just i plural. Campos treballar脿 des de l鈥 honradesa i la humilitat聽 ja que es manifest脿 summament respectu贸s聽 per la feina que altres van encetar i de la qual se鈥檔 sent hereu, 鈥済r脿cies a ells hem pogut veure la llum al final del t煤nel鈥. L鈥檃lcalde de Quartell tingu茅 presents els socialistes M陋脌ngels Navarro i Jos茅 Torrente, alcalde pel PSPV en la segona legislatura despr茅s de la democr脿cia.

Les accions de l鈥檈quip de Pere Campos passaran per l鈥檃ssumpci贸 de nous reptes, 鈥渘ecessitem regenerar l鈥檈conomia local, augmentar els recursos destinats a l鈥檈ducaci贸 i la cultura, fomentar l鈥檈sport i gestionar d鈥檜na manera responsable els recursos dels qu猫 disposem per evitar l鈥檈xclusi贸 social鈥. L鈥檃lcalde de Quartell assever脿 鈥渇arem tot all貌 que estiga a les nostres mans per aconseguir que Quartell siga un municipi a l鈥檃ltura del que ens mereixem鈥.

Per la seua banda, Vicent Arlandis, regidor d鈥橢squerra Unida es mostr脿 emocionat en prometre el seu c脿rrec com a regidor del consistori i justific脿 la seua participaci贸 en el govern de Quartell. 鈥淎gra茂m l鈥檕feriment de Quartell pel canvi i estem ac铆 per a complir amb els nostres programes. Tot i aix貌 res no tindr脿 sentit si no participeu tots els ve茂ns; des d鈥檃c铆 us convide a vindre als plens, a les comissions de treball que es formen. Us anime a organitzar-vos i si fem alguna cosa malament ens ho comuniqueu鈥.

El portaveu del Partit Popular, Ivan Villalba agra铆 el suport als seus votants i es mostr脿 disposat a treballar per Quartell 鈥渇elicitem el nou alcalde, estem ac铆 per treballar per a Quartell i fiscalitzarem tot el que calga鈥. Francesc Huguet, que ha estat 28 anys alcalde a Quartell no va assistir al ple de constituci贸 de nou ajuntament, amb la qual cosa no particip脿 del trasp脿s de poder al nou equip que pilota la regeneraci贸 al consistori.

Al ple de constituci贸 del nou ajuntament de Quartell acudiren els alcaldes socialistes de les Valls, Toni Gaspar per Faura; Toni Sanfranciso de Benifair贸 i Pilar 脕lvarez聽 de Quart que juntament amb el ve茂nat aplaudiren la investidura del primer alcalde d鈥檈squerres despr茅s de 28 anys de govern del PP.

La coalici贸 Quartell pel Canvi i Esquerra Unida governaran conjuntament

La coalici贸 Quartell pel Canvi i Esquerra Unida governaran conjuntament

L鈥檃cord d鈥檈stabilitat signat entre la coalici贸 Quartell pel canvi i Esquerra Unida garantir脿 l鈥檈stabilitat del govern municipal.聽 Pere Campos i Vicent Arlandis van protagonitzar l鈥檃cte de signatura del pacte de govern entre Socialistes de Quartell-Comprom铆s i Esquerra Unida. El representant de Quartell pel canvi i futur alcalde, Pere Campos, i Vicent Arlandis, regidor electe per Esquerra Unida a la mesa consistorial, van presentar el document rector del govern municipal.

Llegiu-ne m茅s...

Alcaide (Comprom铆s) conf铆a en que la Justicia "aclare las amistades peligrosas que rodean al PP valenciano"

El portavoz de Comprom铆s pel Camp de Morvedre, Llu铆s Alcaide, ha valorado la detenci贸n y posterior puesta en libertad del alcalde en funciones de Quartell, Paco Huguet, y uno de sus concejales, "esperamos que la justicia aclare todo el entramado de amistades peligrosas que rodean al PP valenciano desde hace tantos a帽os".

Llegiu-ne m茅s...

El PP suspende de militancia a Paco Huguet, salpicado por la investigaci贸n a Castellano

El PP suspende de militancia a Paco Huguet, salpicado por la investigaci贸n a Castellano

El alcalde en funciones de Quartell, el popular Francisco Huguet, y uno de sus concejales -Emilio M谩帽ez- se han visto salpicados por la investigaci贸n que est谩 llevando a cabo la Unidad de Delitos Econ贸micos y Financieros (Udef) a cuenta de las adjudicaciones del Consell a la empresa Avialsa y los regalos recibidos por el exconseller de Gobernaci贸n, Seraf铆n Castellano, una operaci贸n que ha acabado con la detenci贸n del ya exdelegado del Gobierno en la Comunitat Valenciana.

Llegiu-ne m茅s...

ERPV valora els resultats electorals a la comarca, "s鈥檋an posat en valor les pol铆tiques socials, valencianistes i n铆tidament esquerranes鈥

ERPV valora els resultats electorals a la comarca,

El president d鈥橢squerra Republicana al Camp de Morvedre, Josep Ribera, s鈥檋a mostrat molt satisfet despr茅s dels resultats obtinguts als diferents pobles de la comarca on ERPV ha presentat candidatures, en solitari o promovent coalicions amb Comprom铆s. Els resultats de la coalici贸 Junts per Faura, integrada per ERPV i Comprom铆s, i encap莽alada per Dom猫nec Garcia, regidor d鈥橢RPV des de 2011, 鈥渄emostra la import脿ncia de fer una oposici贸 constructiva, amb pol铆tiques socials valentes鈥, ha remarcat Ribera.

Llegiu-ne m茅s...
P脿gina 4 de 183