Edició: 2170, diumenge 21 desembre 2014 a les 19:18h hi han 15877 notícies publicadesPortada | Comarcal

La Diputaci贸 recupera el llit del barranc de la Canaleta

La Diputaci贸 recupera el llit del barranc de la Canaleta

El Servei de Medi Ambient de la Diputaci贸 de Val猫ncia a trav茅s del Programa d'Espais Degradats ha encetat la primera fase de les obres de recuperaci贸 del barranc de la Canaleta a l'altura de l'Espai dels Majors. Aquest Programa acomet actuacions en zones que es troben dins de la poblaci贸, per貌 que necessiten certes millores. En este cas, les obres del barranc de la Canaleta pretenen conferir-li un tractament integrador amb el seu entorn.

Llegiu-ne m茅s...

Faura impartir谩 des del 30 de desembre un taller d'ocupaci贸 a 30 persones

Faura impartir谩 des del 30 de desembre un taller d'ocupaci贸 a 30 persones

El pr貌xim 30 de desembre s'iniciar脿 un taller d'ocupaci贸 que s'impartir脿 a Faura i que tindr脿 una duraci贸 de sis mesos. Un total de 30 alumnes optar脿 als cursos, que versaran sobre jardineria, viverisme i obra. Aix铆, cadascuna d'estes categories estar脿 formada per un grup de deu persones. A m茅s, el taller, que s'ha portat a terme gr脿cies a una subvenci贸 del SERVEF de 270.000 euros, donar脿 treball a sis persones m茅s que s贸n las que conformaran l'equip directiu i docent. L'alcalde de Faura, Toni Gaspar, ha declarat que el seu desig seria que "no f贸ra necessari organitzar estos tallers. Seria la millor senyal de que la economia funciona correctament i que se generen llocs de treball estables i en condicions".

Llegiu-ne m茅s...

Comprom铆s acusa al PP de Canet de seguir ocultando datos sobre el Crematorio

Comprom铆s acusa al PP de Canet de seguir ocultando datos sobre el Crematorio

Comprom铆s de Canet acusa al PP de 鈥seguir ocultando datos y gestiones al respecto del crematorio que quieren instalar en nuestro municipio鈥, en declaraciones del edil nacionalista Ximo Pons, que a帽ad铆a聽鈥渘os tenemos que enterar por la prensa de la existencia de un informe de la Conselleria de Sanidad que es contrario a esta instalaci贸n tal y como est谩 planteada cuando el propio Llinares siempre ha dicho que la oposici贸n estar铆a informada en todo momento鈥.

Llegiu-ne m茅s...

Gaspar: "La reforma de l'ajuntament 茅s un projecte ambici贸s i amb 脿nima"

Gaspar:

L'alcalde de Faura, Toni Gaspar, ha informat que la reforma integral de l'Ajuntament i de la pla莽a on est脿 ubicat comen莽ar脿 previsiblement el pr貌xim any. Unes actuacions que s'executaran per fases i que s'encetaran per la planta baixa de l'edifici, on es troba la part administrativa. Gaspar ha qualificat el projecte "d'ambici贸s", ja que el Consistori ser脿 remodelat per primera vegada despr茅s de la seua construcci贸, fa m茅s de 40 anys. A m茅s, ha indicat que 茅s una iniciativa "amb 脿nima, perqu猫 est脿 fet per estudiants d'arquitectura 聽del nostre poble".

Llegiu-ne m茅s...

El camp de futbol de Faura disposar脿 d'un desfibrilador a 2015

El camp de futbol de Faura disposar脿 d'un desfibrilador a 2015

Amb la intenci贸 d'augmentar la seguretat en cas d'emerg猫ncia, el camp de futbol de Faura disposar脿 a partir de l'any que ve d'un desfibrilolador. L'alcalde, Toni Gaspar, ha destacat que "tindre estos equips a l'abast pot salvar vides", ja que 茅s l'煤nic tractament efica莽 per a revertir la fibrilolaci贸 ventricular, que pot produ茂r una mort sobtada. 脡s a dir que, en el cas d'una parada card铆aca, permet atendre al pacient in situ.

Gaspar ha explicat que, a m茅s d'instalolar els desfibriloladors, s'oferiran cursos de formaci贸 per a tot aquell personal que l'haja d'utilitzar en un moment determinat, com pot ser el cas dels entrenadors dels equips o personal sanitari.

En el cas que es produ茂sca una fibrilolaci贸 ventricular, la desfibrilolaci贸 pot salvar la vida a qui la pateix si es realitza en el primer minut. Tanmateix, la seua efic脿cia es redueix en un 10% per cada minut de retard en l'execuci贸. Aix铆, si transcorren 12 minuts, el percentatge de superviv猫ncia 茅s nom茅s d'un 2 o 5%.

La Mancomunitat de Les Valls estudia oferir un servei de mediaci贸 per resoldre conflictes de manera pac铆fica

La Mancomunitat de Les Valls estudia oferir un servei de mediaci贸 per resoldre conflictes de manera pac铆fica

Per a superar i previndre les dificultats pr貌pies de la conviv猫ncia, per貌 tamb茅 qualsevol tipus de problema que puga sorgir en les relacions familiars, la Mancomunitat de Les Valls est脿 estudiant posar en funcionament en breu un servei de mediaci贸, mitjan莽ant un conveni amb el Centre de Mediaci贸 de l'Ilolustre Cololegi d'Advocats de Val猫ncia (ICAV), amb el qual la presid猫ncia de la Mancomunitat ja est脿 mantenint conversacions.

Llegiu-ne m茅s...
P脿gina 1 de 171